Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Motorkář od nehody ujel

VSETÍNSKO: Hledáme svědky nehody.  

Motorkář nedal přednost druhému řidiči motocyklu a z místa nehody ujel. Střet si vyžádal dvě lehká zranění. Po viníkovi nehody policisté pátrají. Pokud střet někdo viděl, ať kontaktuje policii.
 
Nehoda se stala minulý týden v pátek 5. července pět minut po půl šesté odpoledne v katastru Val. Meziříčí u odbočky na Jarcovou. Nezjištěný řidič motocyklu jel od Jarcové a na křižovatce dále pokračoval vlevo směrem na Val. Meziříčí. Při vjíždění na hlavní silnici (I/57) však nedal na křižovatce označené dopravní značkou „Stůj, dej přednost v jízdě!“ přednost v jízdě řidiči na motocyklu zn. Piaggio, který jel ve směru od Bystřičky k Valašskému Meziříčí.  Došlo ke střetu, kdy motorkář jedoucí po hlavní silnici narazil předním kolem do zadního kola neztotožněného motocyklisty. Řidič po střetu sjel do travnatého příkopu, kde se převrátil na levý bok. Dvaapadesátiletý muž z obce Rychvald cestoval na motorce se svojí o čtyři roky mladší manželkou. Oba se při nehodě lehce zranili. Ženu odvezla do nemocnice rychlá záchranná služba, muž byl ošetřen pouze na místě. Dechová zkouška u řidiče byla negativní.
 
Pokud náhodou střet někdo viděl nebo by měl informace k řidiči motocyklu, který z místa ujel, ať kontaktuje policii. Podle řidiče havarovaného motocyklu se jednalo o silniční motorku s větší kubaturou, jejíž řidič byl oblečený do tmavé kombinézy. Děkujeme.
 
 
 9. července 2013, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem