Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Motorkář vážně zranil sebe i třináctiletou dívku

V sobotu večer se staly dvě vážné nehody. 

Nedašov- Velmi vážné následky měla nehoda motorkáře v Nedašově, která se stala v sobotu kolem sedmé hodiny večer. Devětadvacetiletý místní muž zkoušel jezdit na krosové motorce, jízdu však nezvládl, vjel do protisměru a narazil do třináctileté dívky, která stála u cesty. Jak motorkář, tak i mladá dívka utrpěli vážná zranění. Motocyklistu, který jezdil bez přilby, odvezli záchranáři na ARO Baťovy krajské nemocnice, děvče skončilo na dětské jednotce intenzivní péče. Lékaři u obou odhadují až čtyřměsíční dobu léčby.
Policisté, kteří na místě nehodu vyšetřovali, prověřovali i možnost technické závady. Na žádnou ale nepřišli. Za neštěstím pravděpodobně bude motorkář, který přecenil své schopnosti. Dechovou zkoušku jsme vzhledem k jeho zdravotnímu stavu provést nemohli, jestli byl opilý ukáže až rozbor krve. Nehodou se i nadále zabývají policisté z dopravního inspektorátu.
Zlín - Malenovice - K dalšímu neštěstí došlo o něco později v Malenovicích. Kolem deváté hodiny večer přes železniční trať přecházel muž, kterého zachytil vlak přijíždějící od Otrokovic. Muž se pohyboval na kolejích mimo přechod, strojvedoucí nestihl včas zastavit. Chodec, jehož totožnost dodnes neznáme, utrpěl těžká zranění. V kritickém stavu leží ve zlínské nemocnici.

 

Nedašova lhota Motorka po nehodě v obci Nedašov

 

vytisknout  e-mailem