Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Mrtvá žena - AKTUALITA!!!

Dnes 22. února krátce po desáté hodině dopolední jsme přijali na linku 158 oznámení, že v bytě na ulici Daškova v pražských Modřanech leží žena bez známek života.  

Policisté po příjezdu na místo v bytě nalezli mrtvou čtyřiačtyřicetiletou ženu a posléze zadrželi třiačtyřicetiletého podezřelého muže. Kriminalisté z Krajského ředitelství hlavního města Prahy nyní věc prošetřují pro podezření z násilného trestného činu. Až na základě dalšího vyšetřování bude určena přesná právní kvalifikace. Více se k celé věci v s ohledem na právě probíhající vyšetřování nebudeme více vyjadřovat.
por. Bc. Eva Kropáčová     22.2.2013

 

 

25.2.2013
Kriminalisté z Krajského ředitelství hl. m. Prahy obvinili čtyřiatřicetiletého muže, který byl zadržen přímo v bytě, kde byla nalezena mrtvá žena. Na základě výslechů a dalšího prošetřování celé věci kriminalisté zjistili, že muž v opilosti své družce po předchozí hádce způsobil bodnořezné poranění, kterému žena na místě podlehla. Při zadržení policisté u muže provedli orientační dechovou zkoušku, při které mu naměřili bezmála tři promile alkoholu v dechu. Po vystřízlivění a provedeném výslechu byl útočník obviněn z trestného činu vraždy a nyní se nachází ve vazební věznici.

por. Bc. Eva Kropáčová

vytisknout  e-mailem