Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Mrtvá žena v Karviné

Karviná: Policisté věc prověřují pro podezření z vraždy 

Policisté včera v ranních hodinách nalezli v Karviné oběšeného muže, který dle prozatím zjištěných informací spáchal takto sebevraždu. Po pár hodinách pak přijali oznámení, že v bytě byla nalezena mrtvá jeho bývalá žena. Případ prověřují krajští kriminalisté jako podezření z vraždy.
 
Policisté územního odboru Karviná předali věc kolegům z krajského ředitelství, neboť lékař na místě konstatoval, že žena zemřela na následky řezných zranění způsobených cizí osobou. V úzké spolupráci zjišťují a prověřují kriminalisté z Karviné a kraje veškeré informace, které s případem souvisí. Na místě zajistili stopy, které jsou určeny k expertizám na odboru kriminalistické techniky a expertiz krajského ředitelství. Dokumentují informace od případných svědků a dalších osob. Byla nařízena soudní pitva zemřelé.
 
Kriminalisté stanovili několik vyšetřovacích verzí. Prvotní výsledky prověřování nevyloučily verzi, že podezřelým z vraždy může být bývalý manžel (věk přes 70 let) poškozené (věk přes 60 let), kterého policisté nalezli ráno oběšeného. Tuto hypotézu je však nutné potvrdit dalším prověřováním, které i nadále probíhá.
 
por. Mgr. Soňa Štětínská
Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
21. 5. 2013

vytisknout  e-mailem