Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž a žena prodávali drogy

CHOMUTOV - Oba kriminalisté obvinili z trestného činu, Lyže a vánoční výzdoba.... 

Prodávali drogy

Dva obyvatele Klášterce nad Ohří – 24letého muže a o dva roky mladší ženu obvinili kadaňští kriminalisté z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Vyšetřováním prokázali, že po celý loňský rok prodávali na různých místech ve městě usušené konopí. Marihuana je uvedena na seznamu zakázaných návykových látek. Kromě to prodávali případným zájemcům i další drogu – metamfetamin – pervitin. Oba byli zadrženi a skončili v policejní cele. Při domovní prohlídce policisté nalezli usušené konopí a bílou krystalickou látku. Zajištěné věci budou zaslány ke znaleckému zkoumání. Na místě byly také zajištěny dva mobilní telefony a finanční hotovost. Obvinění si oba převzali, vyšetřování nadále pokračuje. Soudce je může za uvedené jednání potrestat peněžitým trestem nebo je poslat do vězení na jeden rok až pět let.

Lyže a vánoční výzdoba

Chomutovští policisté objasnili vloupání do sklepa panelového domu na sídlišti Zahradní. Majitelka oznámila, že přišla o pánské lyže s příslušenstvím, okrasné masky a tři krabice s vánoční výzdobou. Škodu vyčíslila na 2600 korun. Policistům se  podařilo zjistit, že uvedené jednání má na svědomí trojice mužů ve věku 31, 26 a 27 let. Obvinění z krádeže a porušování domovní svobody si převzali první dva, na třetího stejná obvinění čekají. Odcizené věci byly zajištěny, budou vráceny majitelce zpět.

Incident v baru

Incident v kláštereckém baru vyšetřují policisté. Minulý měsíc zde došlo k rozepři mezi 35letým místním obyvatelem a dalším hostem. Po hádce odešel podezřelý z místa domů. Do baru se vrátil a ohrožoval poškozeného nožem. Pak s výhrůžkami přestal a bar opustil. Ke zranění nedošlo. Celé jednání policisté vyhodnotili jako nebezpečné vyhrožování a výtržnictví.

Sebral tašku

30letý muž z Chomutova je podezřelý z krádeže. V Palachově ulici našel před časem sportovní tašku s dětským oblečením a hračkama. Tašku neodevzdal, ale věci si nechal. Majiteli vznikla škoda za 3400 korun. Policisté zjistili, že za obdobné jednání  stál muž před soudem již v roce 2012. Vyšetřování nadále pokračuje.

Poškozené vozidlo

Na parkovišti ve Výletní ulici vnikl dosud neznámý pachatel do zaparkovaného vozidla. Majitel našel poškozený interiér auta a zmizela autonabíječka. Celková škoda se vyšplhala na 35 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění nejen z krádeže, ale i z poškození cizí věci. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.

16. června 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem