Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Muž byl nalezen ve vozidle

JIHLAVSKO: Mladý život se zachránit nepodařilo. 

Ve  středu 22. července ráno jsme přijali oznámení o pohřešování mladého  muže z Jihlavska. Předchozího dne odjel vozidlem pryč a následně  již o sobě nepodal žádnou zprávu.  Policisté začali okamžitě  po muži a vozidle, ve kterém odjel, intenzívně pátrat.  Vzniklo  podezření, že muž vzhledem ke svému špatnému psychickému  stavu chce  ohrozit svůj život.
Ve stejný den kolem třetí  hodiny odpoledne oznámil muž, že  nalezl na louce v blízkosti obce  Stonařov nastartované vozidlo, ve kterém je muž  nejevící  známky života. Od výfuku byla přivedena hadice do prostoru vozidla.  Na  místo okamžitě vyjeli policisté a zdravotnická záchranná  služba. Lékař  konstatoval smrt. Prvotním šetřením, zejména  ohledáním místa a těla  třiadvacetiletého muže, nezjistili  kriminalisté na jeho smrti známky cizího  zavinění. Byla nařízena  zdravotní pitva.
 
V loňském roce evidujeme na Jihlavsku celkem  osm  sebevražd. V jednom případě spáchala sebevraždu žena  v ostatních se jedná o  sebevraždy mužů. V pěti případech  osoba spáchala sebevraždu oběšením, v  jednom případě se  jednalo o skok z okna, v jednom případě nastala smrt v  důsledku  požití léků a v jednom případě spáchala osoba sebevraždu  zastřelením  legálně drženou zbraní.

 

vytisknout  e-mailem