Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Muž byl okraden v prodejně

KLADENSKO – Obsahem peněženky byla nejen finanční hotovost. 

Dne 31. ledna 2020 v odpoledních hodinách se dostavil na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno venkov třiačtyřicetiletý muž z Kladna učinit oznámení  odcizení peněženky z předešlého dne.

Neznámý pachatel mu v nestřeženém okamžiku odcizil látkovou peněženku v čase od 18.30 do 19.00 hodin ve čtvrtek 30. ledna 2020 v prodejně obchodního domu v úseku řeznictví v Kladně v ulici Vítězná. Obsahem peněženky byla nejen finanční hotovost, ale osobní doklady, drobné písemnosti a platební a obchodní karty. Pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 8 000,-Kč.

Policisté nyní po pachateli pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestných činů krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku, směnek a cenných papírů.

Policie vyzývá občany, pokud v inkriminovanou dobu se pohybovali na tomto místě nebo v jeho okolí  a mohli spatřit podezřelou osobu při krádeži nebo na útěku, aby poskytli k popisu pachatele bližší informace na policejní služebnu nebo na linku 158.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
3. února 2020

vytisknout  e-mailem