Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Muž byl zadržen za 10 minut

KARLOVY VARY – Dobrá spolupráce při zadržení. 

Dnešního dne 03.8.2013 bylo zahájeno komisařem kriminální policie trestní stíhání sedmadvacetiletého obviněného muže z Chodova pro přečin porušování domovní svobody a krádeže. Ten měl včerejšího dne v Karlových Varech, na ulici Chelčického, vniknout do přízemního bytu. Dům měl prohledat a uschovat si odcizené věci do tašek. K jeho smůle ho měla majitelka domu vyrušit v prostorách, v době, kdy obviněný měl držet v ruce nákupní tašku a brašnu s odcizenými věcmi. Poté co uviděl ženu, dal se na útěk.
 
Pětašedesátiletá žena nezpanikařila a vytočila číslo 158 na operační středisko. Operační důstojník okamžitě informoval všechny hlídky ve městě. Policisté začali prohledávat okolní pozemky, policistka si v jedné z tamních kůlen všimla podezřelého muže, který se dal na útěk. Toho začala pronásledovat, ten však přeskočil plot, ale nevšiml si, že za plotem stojí další hlídka, která ho zadržela.
 
Kriminalisté dalším šetřením zjistili, že toto jednání muže není jediné a proto byl podán státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Obviněný byl umístěn do policejní cely, kde čeká na rozhodnutí o vzetí do vazby.
 
por. Ing. Pavel Valenta
03.08.2013

vytisknout  e-mailem