Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž dívku ohrožoval nožem

MOST - Vyhrožoval jí násilím a rozřízl jí tričko, policisté hledají svědky. 

Policie v Mostě šetří případ nebezpečného vyhrožování, který se stal v pondělí ráno kolem 6.45 hodiny v parčíku za blokem 518 souběžně s ulici Rudolická. Směrem od zastávky parkem procházela v tu dobu dívka, když k ní náhle přistoupil neznámý muž, který měl v ruce otevírací nůž. Nožem ji ohrožoval a vyhrožoval jí fyzickou újmou. Dívka chtěla utéct a při tom upadla na chodník. Muž jí z pod bundy vytáhl část trika, do kterého řízl a poškodil ho. Pak z místa utekl směrem do průchodu domu a poté ulicí K. H. Borovského směrem k ulici Pod Lajsníkem. Ke zranění poškozené nedošlo. Na místě jí pomáhala neznámá slečna ve věku asi 19 let, dlouhých hnědých vlasů.

 

Policie, která případ nebezpečného vyhrožování šetří, žádá svědky, kteří krátce před 07. hodinou stáli na zastávce MHD v ulici Rudolická a mohli si události všimnout, aby zavolali na linku 158. Důležité pro policisty je i svědectví slečny, která poškozené na místě činu pomáhala.  

 

Policie získala popis neznámého pachatele. Muž byl ve věku kolem 40 let, měl velmi hubenou postavu. Na sobě měl černou delší zimní bundu, kalhoty tmavě modré barvy, těsné na tělo, sportovní boty tmavé barvy zřejmě značky Nike a na hlavě měl černou kšiltovku. Jakoukoliv informaci k osobě pachatele přijme policie též na lince tísňového volání 158.

 

nprap. Ludmila Světláková

Most 9. února 2016

 

 

vytisknout  e-mailem