Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Muž ležící na ulici

Podnapilý muž policistům tvrdil, že byl přepaden 

V pondělí 4.1.2010 v 23.00 přijali policisté Obvodního oddělení v Broumově oznámení, že v ulici Na Příkopech na zemi leží muž a tvrdí, že byl přepaden. Policisté na místě zjistili, že muž je v podnapilém stavu. Policistům tvrdil, že byl přepaden a okraden o finanční hotovost a mobilní telefon. 

Muž mluvil zmateně, nepamatoval si ani kde byl od 17.00, kdy odešel z jedné místní hospody, do doby napadení. Protože si neustále stěžoval na velké bolesti zad, hlídka na místo přivolala záchrannou službu, která muže převezla do nemocnice v Broumově. Tam však muž odmítl ošetření, podepsal revers a odešel. Následující den po vystřízlivění se muž dostavil k výslechu  na oddělení. Teprve tam se pomalu začal skládat skutečný příběh jeho "přepadení".

Z hospody šel muž ke známým, kde probíhala oslava a tak slavil také. Když odcházel domů, byl již řádně v náladě a na zasněžené ulici podklouzl. Protože má již delší dobu problémy se zády, začala ho bolet. K finanční hotovosti, která mu měla být odcizena, při výslechu uvedl, že to vlastně není pravda a že ani neví, proč to říkal. Další bod na seznamu "odcizených věcí"  -  mobilní telefon -  sám někde během náročných oslav ztratil. Ulice, kde byl muž nalezen, pod stálým dohledem kamerového systému města. Když policisté záznam z kamer prohlédli, zjistili, že mužův pád způsobil opravdu jen kluzký povrch chodníku. První "přepadení" letošního roku tak mohli zdárně vyřešené odložit ad acta.

nprap. Martin Háze
6.1.2010

 

 

vytisknout  e-mailem