Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Muž napadal svoji manželku

HAVLÍČKOBRODSKO: Policisté agresivního muže vykázali z domu 

Policisté vykázali ze společného obydlí na Havlíčkobrodsku čtyřiatřicetiletého muže, který se nejméně jeden rok choval agresivně vůči své manželce. Okolnosti případu policisté prověřují pro podezření z trestného činu.

V pondělí 8. srpna po sedmnácté hodině přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o napadení na zahradě u domu v obci na Havlíčkobrodsku. Na místo ihned vyjeli policisté obvodního oddělení, kteří zjistili, že čtyřiatřicetiletý muž své manželce po předchozí hádce vyhrožoval nožem. Během dalšího šetření pak policisté zjistili, že muž se ke své ženě chová agresivně již od srpna loňského roku. Manželce měl opakovaně vulgárně nadávat, vyhrožovat jí a napadat ji. Policisté muže na místě vyzvali k provedení testu na přítomnost návykových látek, kterému se dobrovolně podrobil, a test byl pozitivní na pervitin.

Vzhledem k výše uvedeným skutečnostem policisté případ vyhodnotili jako domácí násilí a muže vykázali na deset dní z domu. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování. Veškeré okolnosti případu policisté dále prověřují.

por. Bc. Monika Pátková, komisař

9. srpna 2016

vytisknout  e-mailem