Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Muž napadl dívku

SOKOLOVSKO – Výtržnictví se dopustil opakovaně. 

Sokolovští kriminalisté zahájili trestí stíhání 40letého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a ublížení na zdraví.

Takového jednání se měl dopustit v červnu v Chodově, kdy na místě veřejnosti přístupném měl nejprve zakřičet na nezletilou dívku, aby mu vrátila peníze. Poté měl k dívce přistoupit a plácnout jí přes hýždě. Dívka společně se svou kamarádkou se daly na útěk. Ještě v ten samý den měl obviněný muž opětovně spatřit tu samou nezletilou dívku s její kamarádkou. Když na ní zakřičel, obě se opět daly na útěk. Muž však dívku doběhl a několikrát jí měl udeřit do obličeje a těla. Při tom na ní měl křičet vulgárními výrazy a vyhrožovat jí fyzickým napadením, což v dívce způsobilo důvodnou obavu o její život a zdraví. Poškození dívka se zraněním vyhledala lékařské ošetření, kdy byla několik týdnů omezena v obvyklém způsobu života.

Výtržnictví se měl obviněný muž dopustit opakovaně. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

kpt. Bc. Zuzana Týřová
22. 11. 2021

vytisknout  e-mailem