Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Muž neoprávněně vnikl do bytu

HAVLÍČKOBRODSKO: Policisté muže zadrželi při činu 

Havlíčkobrodským policistům se podařilo přímo při činu zadržet muže, který neoprávněně vnikl do bytu v Nádražní ulici v Havlíčkově Brodě.
V neděli krátce před devatenáctou hodinou přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení, že do jednoho z neobývaných bytů na havlíčkobrodské Nádražní ulici se pravděpodobně někdo vloupal. Na místo ihned vyjela hlídka havlíčkobrodského obvodního oddělení a policistům se přímo v bytě podařilo zadržet muže, který tam vnikl neoprávněně. Policisté u něho zajistili několik věcí zatím nevyčíslené hodnoty, které v bytě odcizil a chystal se je odnést. Jedná se o pětadvacetiletého muže z Havlíčkova Brodu, který se v už minulosti dopouštěl majetkové trestné činnosti.
Policisté muže převezli na služebnu k provedení dalších úkonů. Během šetření zjistili, že muž měl do bytu, ve kterém v současné době nikdo nebydlí, vniknout poprvé už ve čtvrtek 23. dubna. Dovnitř se dostal po rozbití okna a v bytě přespal.
Policisté v případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Veškeré okolnosti případu jsou předmětem dalšího prověřování.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
27. dubna 2015

vytisknout  e-mailem