Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž obviněn z distribuce drog

ÚSTÍ NAD LABEM - Na obviněného byla uvalena vazba. 

Policejní komisař sdělil obvinění 40letému muži z trestného činu Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněný distribuoval pervitin v lokalitě Mojžíř, kdy při domovní prohlídce kriminalisté u něj nalezli cca 22 gramů metamfetaminu a 17 gramů marihuany. Zajištěný materiál byl následně zaslán na kriminalistickou expertízu. Na obviněného byl podán návrh na vzetí do vazby, který soudce akceptoval a obviněný se v tuto chvílí nachází ve vazební věznici. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let.

Vloupání do vozidla
Ústečtí policisté šetří případ vloupání do osobního vozidla Š-Octavia, ke kterému došlo v průběhu noci z 8.-9.12. v ulici Rabasova. Dosud neznámý pachatel z vozidla odcizil panel vestavěného autorádia. Majiteli tak způsobil škodu kolem 25 tisíc korun.

Krádež vozidla
Všebořičtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle Audi A3 Sportback, černé barvy a rz: 8U3 05-30. Vozidlo zmizelo v průběhu noci z 9.-10.12. z parkoviště v ulici Havířská (Úžín). Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 450 tisíc korun.

 

Ústí na Labem 12.12.2016
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem