Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Muž odcizil seniorce kabelku přímo na ulici

ŽĎÁRSKO: Policisté žádají občany o spolupráci při pátrání po pachateli 

Žďárští policisté pátrají po neznámém pachateli, který včera dopoledne ve Vančurově ulici ve Žďáru nad Sázavou odcizil seniorce kabelku. Dosud neznámý muž v době od 11.40 do 11.45 hodin u křižovatky ulic Vančurova a Švermova vytrhl procházející seniorce kabelku, kterou držela v ruce, a z místa utekl směrem k základní škole na ulici Švermova. Při incidentu žena upadla a způsobila si zranění, se kterým musela být převezena do nemocnice. Policisté ihned po přijetí oznámení propátrali okolí místa činu a u stromu před budovou školy našli odcizenou kabelku, ve které ale chyběla peněženka s finanční hotovostí čtyři sta korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu ublížení na zdraví a přečinu krádeže.
 
K popisu pachatele žena uvedla, že se jednalo o mladíka hubené postavy, vysokého asi 180 centimetrů. Na sobě měl modrou bundu s bílými pruhy a tmavé kalhoty. Na hlavě měl kapuci černé barvy.
 
Policisté se obracejí na občany s žádostí, aby v případě, že byli svědky události, nebo by mohli sdělit jakoukoli informaci směřující k dopadení pachatele, aby se přihlásili na tísňové lince 158 nebo přímo žďárským policistům na telefonním čísle 974 282 651.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
15. listopadu 2013

vytisknout  e-mailem