Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Muž porušil několik zákonů

SUŠICE - Zaměstnává policisty 

       Ve středu 17. dubna letošního roku v Sušici, ve večerních hodinách v domě z chodby, pachatel odcizil odstavené jízdní kolo, které bylo uzamčeno lankovým zámkem k zábradlí.
Policisté jízdní kolo nalezli po druhé hodině v noci a podezřelý muž ve věku 26 let ze Strakonic byl zajištěn. Dalším šetřením bylo zjištěno, že muž byl v posledních třech letech za trestný čin krádeže odsouzen. Muž ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinu krádež. Výše škody činí 6 000 Kč.
     Ve čtvrtek 18. dubna 2013 v 8.50 hodin muž řídil v Sušici na ulici Nádražní vozidlo zn. Mazda, nepředložil potřebné doklady a bylo zjištěno, že muž nevlastní žádné řidičské oprávnění. Muž se na výzvu podrobil testu na užití návykových látek a tento byl pozitivní na amfetamin, odmítl lékařské vyšetření spojené s odběrem krve a moči. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku, který bude předán správnímu orgánu k dalšímu opatření.
Muž byl po provedení potřebných úkonů z obvodního oddělení propuštěn a přišel k vozidlu zn. Mazda, na kterém byla umístěna tzv. „botička“, kterou počal demontovat a poškodil ji. Policisté muže opět zadrželi a je podezřelý ze spáchání přestupku.
 
 
nprap. Ladmanová Dana
19.4.2013

vytisknout  e-mailem