Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Muž se popral v baru

HAVLÍČKOBRODSKO: Je podezřelý ze dvou trestných činů 

Policisté vedou zkrácené přípravné řízení v případu napadení, ke kterému došlo v srpnu v baru na Tyršově nábřeží v Ledči nad Sázavou. Devětadvacetiletý muž z Ledečska je podezřelý z toho, že 21. srpna mezi půl desátou a desátou hodinou večer fyzicky napadl a vyhrožoval jednomu z hostů baru.
Podle provedených šetření přišel muž do baru, kde popíjel a hrál na automatech. Přitom se choval hlučně a po napomenutí začal servírce vulgárně nadávat. Když se jí zastal její přítel, začal ho fyzicky napadat. Nejdříve se ho snažil udeřit pěstí do obličeje a poté společně spadli ze schodů. Ke zranění naštěstí nedošlo.
Po příjezdu policejní hlídky podezřelý venku před barem druhému muži vyhrožoval smrtí a slovně napadal i policisty. Ti mu při dechové zkoušce naměřili 1,75 promile alkoholu v dechu. Vzhledem k tomu, že v protiprávním jednání pokračoval, ho policisté zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici.
Po provedení výslechů zúčastněných osob a svědků události a po vyhodnocení získaných poznatků policisté muži v minulém týdnu sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení, podezřelému hrozí až dva roky vězení.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
19. října 2015

vytisknout  e-mailem