Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hledáme majitele odcizeného elektrokola a mikiny

KRÁLOVÉHRADECKO - Přihlaste se na Policii ČR 

Začátkem července jsme Vás informovali o objasněných krádežích jízdních kol, ke kterým docházelo v průběhu května a června 2017 v našem krajském městě.

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Hradec Králové v této souvislosti tehdy obvinili 22 letého místního muže z krádeže a z porušování domovní svobody. Podle obvinění odcizil z panelových domů a dvou rodinných domků v Hradci Králové celkem 9 jízdních kol, dva páry kolečkových bruslí a robotickou sekačku. Ke krádežím se přiznal a policistům vydal také nástroje, které používal při vloupání do objektů. Svým jednáním způsobil škodu vyčíslenou za více jak několik desítek tisíc korun. Muži zákona v průběhu vyšetřování zajistili tři jízdní kola, mezi nimiž bylo i elektrokolo a drobné cyklo doplňky. Ostatní věci stačil obviněný v minulosti prodat náhodným osobám. Není bez zajímavosti, že se jedná o uživatele pervitinu, který tímto způsobem řešil svoji finanční situaci. Za uvedené jednání mu hrozí až 5 letý pobyt za mřížemi.

Policisté se nyní obrací na vřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po majiteli odcizeného elektrokola (viz FOTO v příloze). V případě, že kolo poznáte, dostavte se na jakoukoliv místní policejní služebnu.

Popis kola: zn. Lonqwise černé barvy, přehazovačka, zadní a přední nosič, na předním nosiči je pomocí igelitové pásky  umístěná baterie s červenými nápisy, 12V 12Ah, pod sedlem je umístěná pomocí drátu černá bateri zn. BOSCH 7,2 V-12V-1,4A, na řidítkách cyklocomputer černé barvy zn. SIGMA a bateriové světlo černé barvy.

Rovněž pátráme po majiteli mikiny šedé barvy, která zmizela neznámému majiteli z balkonu panelového domu v Jungmannově ulici v Hradci Králové (viz FOTO v příloze).

Více také v článku zde: Policisté objasnili sérii krádeží jízdních kol (dne 4. 7. 2017)
por. Mgr. Lenka Burýšková
Dne 13. 7. 2017 ve 12:20

Odkazy do noveho okna

zajištěné kolo

zajištěné kolo 

Detailní náhled

zajištěné kolo

zajištěné kolo 

Detailní náhled

zajištěné kolo

zajištěné kolo 

Detailní náhled

zajištěné kolo

zajištěné kolo 

Detailní náhled

zajištěné kolo

zajištěné kolo 

Detailní náhled

zajištěné kolo

zajištěné kolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem