Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Muž si vyslechl obvinění z několika trestných činů

Policisté jej viní z ublížení na zdraví, porušování domovní svobody, poškozování cizí věci a výtržnictví. 

Od konce května letošního roku se verbální i fyzické útoky  41letého muže proti matce jeho dvou dětí stupňovaly čím dál více. 24letá žena čelila během posledních dnů několika útokům svého bývalého druha. 
 - Koncem května letošního roku okolo půlnoci vykopl obviněný dveře domu, kde hledal poškozenou ženu. Zde ji nenašel a proto se vydal do jejího bytu. Zde také použil k otevření místo klíčů  či zvonku násilí. Vykopl dveře, vnikl dovnitř a nejprve slovně a pak i fyzicky napadl poškozenou  úery pěstí a kopanci jí způsobil zranění, pro která se léčí dodnes. Na pomoc poškozené přišla její sestra, kterou také fyzicky napadl. Této ženě způsobil zranění, které si vyžádalo desetidenní léčbu.
 -  Dne 12.6. 2009 na ulici Obránců míru v Kopřivnici, v jednom z místích klubů fyzicky napadl opět poškozenou ženu a to tak, že ji několikrát udeřil pěstí do hlavy a musel být vyveden z baru ven.
-  Posledního útoku se dopusti v pátek, 19. června 2009 v restauraci na ulici kpt. Jaroše v Kopřivnici. Krátce po třiadvacáté hodině napadl poškozenou za přítomnosti dalších osob. Ženu opakovaně udeřil dlaní do obličeje, dále ji kopl do břicha a způsobil jí zhmožnění žeber a hematom v obličeji. Následně začal urážet další hosty v restauraci a poté hodil židli na ohnivzdornou slkeněnou výplň krbu, ktrou tímto rozbil. Škodu si majitel vyčíslil na deset tisíc korun. V těchto chvílích soud rozhoduje o vzetí muže do vazby.

vytisknout  e-mailem