Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Muž spadl do ohně, způsobil si rozsáhlé popáleniny

ČESKOLIPSKO - Nešťastná událost se stala ve středu 25. června 2015 večer v obci Hamr na Jezeře. Starší muž spadl do ohně. Utrpěl popáleniny II. stupně na 50-60 % těla. 

Oslava svátku nedopadla dobře ve středu 25. června 2015 kolem osmé hodiny večer pro trojici mužů v obci Hamr na Jezeře na Českolipsku. V ulici Školní jeden z trojice mužů spadl  během oslavy  do ohně a způsobil si tak rozsáhlé popáleniny na 50 až 60 % těla. Na místě zasahovalo vozidlo rychlé záchranné služby z Jablonného v Podjštědí a také letecká záchranná služba Liberec. Ta muže letecky transporotovala na popáleninové centrum nemocnice Královské Vinohrady v Praze. U  popáleného 68letého muže se nepodařilo policistům z důvodu jeho zdravotního stavu provést orientační dechovou zkoušku na alkohol. Vyžádali si proto cestou operačního důstojníka Krajského ředitelství policie Libereckého kraje  odběr krve v nemocnici za účelem zjištění ovlivnění alkoholem. Muž spadl do ohně v době, kdy u něj zůstal sám a  jeho dva kamarádi se na chvíli vzdálili do blízké restaurace pro alkohol.

Policisté z obvodního oddělení ve Stráži pod Ralskem již ve věci zahájili prověřování k přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Policisté budou zjišťovat, zda příčinou pádu do ohně nebylo právě ovlivnění alkoholem.


25.6.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem