Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž ukradl kameru

TEPLICKO - Policisté mu sdělili podezření z přečinu krádeže; Ze střechy zmizelo oplechování... 

Muž ukradl kameru

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 35letý muž, který je podezřelý, že v Bílině odcizil IP kameru. Kamera v hodnotě šest tisíc korun zmizela koncem září z výtahu v panelovém domě, policisté v průběhu šetření případu ustanovili totožnost v minulosti pětkrát odsouzeného muže a v uplynulých dnech mu sdělili podezření z přečinu, za který mu v případě uznání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Ze střechy zmizelo oplechování

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který z budovy v centru Teplic ukradl klempířské prvky. Zloděj zřejmě využil přistaveného lešení a ze střechy odcizil měděné oplechování střechy a měděný hromosvod. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na dvě stě tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli, kterému hrozí až pětileté vězení, intenzivně pátrají.

Vykradená garáž

     Škodu bezmála třicet tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který v katastru obce Světec vykradl řadovou garáž. Po násilném překonání zámku vrat vnikl dovnitř a odcizil moped, horské kolo a elektrocentrálu. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže, zloději hrozí v případě dopadení až dva roky za mřížemi.

11. října 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem