Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Muž v pátrání zadržen

Kladensko - Policisté v objektu vypátrali pachatele s bohatou trestnou minulostí. 

     Na základě oznámení narušení objektu v Kladně v ulici M. Horákové dne 16. srpna 2013 ve 22.35 hodin, byla vyslána policejní hlídka k prošetření. Po příjezdu na místo oznámení zahlédli policisté v okně v přízemí objektu siluetu mužské postavy. Podezřelá osoba ihned po spatření policejního vozidla zmizela uvnitř objektu. Plechová vrata do objektu  a vchodové dveře do domu byly pouze zavřené, ale neuzamčené. Dveře uvnitř domu v chodbě byly již uzamčené a nebylo je možné bez násilí překonat. Policisté následně přivolali další policejní hlídku a tento objekt zvenku plně zajistili před případným útěkem podezřelého pachatele. Přivolaní majitelé objektu umožnili policistům vstup a prohlídku celého objektu. Při prohlídce vnitřních prostor objektu policisté v půdních prostorách domu vypátrali za naskládanými deskami ležícího muže. Po následné policejní výzvě opustit svůj úkryt podezřelý muž uposlechl a ze svého úkrytu vylezl. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o 24 letého pachatele z Kladenska s bohatou trestnou minulostí a v současné době prochází v celostátním pátrání, neboť je podezřelý z trestné činnosti. Podezřelý muž se v průběhu šetření doznal k vniknutí na pozemek. Vzhledem k daným skutečnostem byl podezřelý mladík zadržen a převezen k lékařskému vyšetření v kladenské nemocnici a poté byl eskortován do policejní cely. Nyní policisté tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu pokus krádeže   

19. srpna 2013

nprap. Jana Šteinerová

Další případy z Kladenska

Odcizení -  policisté prošetřují případ odcizeného přenosného WC, ke kterému došlo v měsíci červnu v obci Hradečno při místní akci na koupališti. V současné době policisté v tomto případě prošetřují dvě podezřelé osoby ve věku 20 a 35 let z Kladesnka, které jsou podezřelé z trestného činu krádeže, neboť po odcizení přenosného WC v hodnotě 10 000,-Kč, jej následně prodali a údajně se tak obohatili ve svůj prospěch. 

Vniknutí do domu  - v průběhu dne 16. srpna 2013 vnikl za užití násilí neznámý pachatel do rodinného domu v katastru obce Drnek. Po násilném vloupání následně pachatel z místa odcizil notebook, LCD monitor, počítač, šperky ze žlutého kovu, finanční hotovost a tříletou spisovou dokumentaci. Celkem vzniklá škoda byla předběžně vyčílena na necelých cca 300 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

vytisknout  e-mailem