Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž vlezl do automatu na lahve

MOST - Odcizil přepravku s prázdnými lahvemi, lup neodnesl; Mostečan distribuoval marihuanu i pervitin. 

Na policejním oddělení skončil 25letý muž z obce na Mostecku. Ten měl minulý týden ve večerní době u jednoho mosteckého supermarketu vlézt otvorem pro vkládání nápojových přepravek do automatu a z něj odcizil jeden kus pivní přepravky s prázdnými lahvemi. Z místa poté odešel, zřejmě do jiného obchodu, aby lup zpeněžil. Poblíž supermarketu byl filuta zadržen pracovníky ostrahy poškozené prodejny a předán policii. Policie muži sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním.

Za distribuci pervitinu Mostečan obviněn
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 32letého muže z Mostu. Ten měl dle kriminalistů obstarat a poté poskytnout za finanční úhradu přesně nezjištěné množství metamfetaminu v nejméně 55 případech a nejméně ve dvaceti případech měl obviněný poskytnout i marihuanu. Drogu měl několika osobám prodávat v mostecké ulici Jana Ámose Komenského a na dalších místech města Mostu. Obviněný dealer je stíhán na svobodě a hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.

Z kočárkárny zloděj ukradl horské kolo
Neznámý zloděj se činil v noci v mostecké části Podžatecká. Lapka tam vnikl v panelovém domě do kočárkárny a to sklepním okénkem, které poškodil. Z odložených věcí si nenechavec vybral horské jízdní kolo značky Treck. Poškozený cyklista vyčíslil způsobenou škodu na částku 18 tisíc korun. Případem krádeže vloupáním se nyní zabývají mostečtí policisté.

Dopravka zjišťovala, zda řidiči nejsou pod vlivem návykových látek
Policisté dopravního inspektorátu v rámci okresní dopravní akce zjišťovali, zda motoristé na Mostecku neřídí pod vlivem návykové látky. Během nočních hodin hlídky zastavily a zkontrolovaly 15 motorových vozidel a odhalily osm přestupků v dopravě. Za sedm z nich uložili muži v uniformách řidičům pokuty ve výši 3 700 korun. Jeden přestupek bude postoupen do správního řízení. Tři řidiči překročili povolenou rychlost a vyinkasovali pokuty za 1 500 korun. U jednoho vozidla byl odhalen špatný technický stav.

Most 27. března 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem