Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE: Muž vyskočil z jedoucího vlaku

Hradec Králové - Mladý muž riskoval život. 

Aktualizace: Následným šetřením policisté zjistili, že téměř 23letý muž nastoupil v České Skalici bez jízdenky, kterou si chtěl koupit ve vlaku. Když k němu průvodčí přistoupila, o lístek požádal a po vystavení ho zaplatil. Vzápětí však otevřel okno a z nenadání vyskočil ven. Mladík se přiznal k užití pervitinu a připustil, že jednal pod jeho vlivem. Požití drog prokázal i provedený orientační test Drugwipe. Po ošetření záchrannou službou byl předán na protialkoholní záchytnou stanici. 
Policisté řeší případ jako přestupkové jednání a oznámí ho drážnímu úřadu k dořešení.

por. Iva Kormošová
3.8.2017, 10.30
 

Královéhradečtí policisté dnes krátce po poledni přijali oznámení o vyskočení jednoho z cestujících z jedoucího vlaku. K události mělo dojít na trase Jaroměř - Hradec Králové. Policisté skutečně poblíž nahlášeného místa v ulici na Důchodě v Hradci Králové nalezli třiadvacetiletého muže, který odpovídal popisu a který zároveň utrpěl viditelné avšak dle prvotních poznatků lehké zranění v horní části těla. Přivolaná posádka zdravotnické záchranné služby muže ošetřila a převzala si jej do své péče.

Okolnosti případu Policie ČR stále prověřuje, nicméně z prvotního šetření vyplývá, že muž se tímto činem snažil vyhnout placení za jízdné.

por. Ondřej Moravčík

2.8.2017, 16:28

vytisknout  e-mailem