Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Muž zadržen při převozu kradené věci

SOKOLOV - 2 případy krádeže 

Chtěl ukrást dva krémy
 
Rotavští policisté sdělili 18letému muži z Rotavy podezření z přečinu krádeže, které se měl dopustit 7. listopadu 2012 v jednom z místních obchodů. Podezřelý měl vzít při nákupu z regálu 2 krémy a dát si je do kapsy u bundy. Jeho počínání si všimla obsluha obchodu a ještě u regálu ho vyzvala, aby krémy vrátil. Podezřelý uposlechl a krémy vrátil nepoškozené zpět do regálu. V případě dokonání činu by vznikla obchodu škoda ve výši 50 Kč. Podezřelý se v posledních třech letech krádeže dopustil a byl Okresním soudem v Tachově odsouzen. Za opakovanou krádež hrozí podezřelému až tříletý trest odnětí svobody.
  
Byl chycen policisty při převozu kradené mříže
 
Sokolovská policejní hlídka zadržela včera 7. listopadu 48letého muže s ukradeným ocelovým roštem. Policisté si při hlídkové činnosti ve městě všimli muže, který na kárce podél silnice veze rozměrný náklad, a pojali podezření, že může jít o kradený předmět. Když se muže ptali, kde ke svému nákladu přišel, přiznal se, že jej odcizil z větrací šachty v Sokolově. Muž také policistům přiznal, že jej chtěl prodat v druhotných surovinách a obnos, který by utržil, si nechat pro svoji potřebu.
Podezřelý nekradl poprvé. Za obdobný čin byl již v posledních třech letech odsouzen a potrestán Okresním soudem v Sokolově. Nyní může soud podezřelému uložit a tříletý trest odnětí svobody.
Nepoškozený rošt byl poté vrácen zpět bytovému družstvu v ulici Spartakiádní. V případě dokonání činu by škoda činila 1 000 Kč.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
8. listopadu 2012

vytisknout  e-mailem