Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž zákaz nerespektuje

CHOMUTOV - Na koupališti vykradli kiosek, Auto skončilo na střeše... 

Muž zákaz nerespektuje
Rozhodnutí Okresního soudu v Chomutově nerespektuje 50letý muž. Má totiž nařízeno, že se nesmí zdržovat s místě svého bydliště a tento zákaz porušil. Nyní na něj čeká obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.
 
Na koupališti vykradli kiosek
Klášterečtí policisté pátrají po totožnost pachatele, který vnikl na pozemek koupaliště v Perštejně a tady vnikl do kiosku s občerstvením. Tam nezůstaly skoro žádné věci neboť zmizelo chladící zařízení na pivo, na limonádu, tři slunečníky, cukrovinky, sudy od piva a limonády a další věci. Majitel vyčíslil celkovou škodu na 131 tisíc korun.
 
Auto skončilo na střeše
Nepřiměřená rychlost byla příčinou včerejší dopravní nehody na silnici mezi Kadaní a Březnem. 31letý muž nezvládl řízení citroena, při rychlé jízdě dostal smyk, vjel mimo vozovku do pole a tam skončil na střeše. Navíc se přiznal, že před jízdou požíval alkohol. Provedená dechová zkouška pití potvrdila, přístroj naměřil 1,0 promile alkoholu v dechu. Z této kolize naštěstí vyvázl řidič bez zranění, škoda na vozidle byla vyčíslena na 200 tisíc korun. Na muže čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem