Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž zemřel pod zvedací plošinou

LOUNY - Smrtelný pracovní úraz; Loupež na ženě; Krkavčí matka  

Smrtelný pracovní úraz

V sobotu odpoledne došlo ve výrobní hale jedné firmy v průmyslové zóně Triangel na Žatecku ke smrtelnému pracovnímu úrazu 31letého muže z Chomutova. Toho přimáčkla k podlaze zvedací plošina, pod kterou opravoval stroj. Cizí zavinění policisté neprokázali. Ve věci nařídili provedení soudní pitvy. Na místo byl přivolán znalec z oboru všeobecného strojírenství a dále se na vyšetřování případu podílí pracovník z inspektorátu bezpečnosti práce. Nejpravděpodobnější verze této tragické události je zřejmě porušení bezpečnostních předpisů. Věc vyšetřují lounští kriminalisté.  

Loupež na ženě

V sobotu, kolem třetí hodiny ráno, byla ve Dvořákově ulici v Postoloprtech okradena žena středního věku o mobilní telefon. Neznámý pachatel si vyhlédl okamžik, kdy jej poškozená držela v ruce a chtěl jí ho odcizit. Začal se s ní o telefon přetahovat takovým způsobem, že poškozená upadla na zem a poté jí ho zloděj vykroutil z ruky. K viditelnému zranění poškozené naštěstí nedošlo. Způsobená škoda byla vyčíslena na 10 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže, po pachateli pátrají.

Krkavčí matka

Dluh na výživném za téměř 20 tisíc korun má na svědomí matka dvou synů, která úmyslně nepřispívá na jejich výživu. Nerespektuje tak rozsudek Okresního soudu v Lounech a k rukám babičky za svoje děti neplatí. Policejní komisař proto 43letou ženu z Podbořanska obvinil pro podezření ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy. Obviněná si toto usnesení převzala osobně v pátek ve vazební věznici v Ruzyni, kam byla krátce předtím eskortována pro jinou trestnou činnost, za kterou se nacházela v celostátním pátrání.

vytisknout  e-mailem