Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Může být ohrožena na životě

Pomůžete s pátráním po devětačtyřicetileté ženě? 

Příbuzní viděli pohřešovanou v místě jejího trvalého bydliště v Praze 9 – Újezd nad Lesy naposledy předevčírem, tedy čtyřiadvacátého dubna, v půl deváté večer.

Následně s devětačtyřicetiletou ženou hovořil telefonicky její manžel o den později v půl druhé odpoledne, kdy ho ujišťovala, že je na nákupech.

Stopa končí v jednom ze zdravotnických zařízení, kde měla strávit noc a odkud byla ráno propuštěna. Od té doby nikdo neví, kde by mohla pohřešovaná být.

Dle příbuzných je žena psychicky labilní a užívá antidepresiva. Dále ještě užívá léky na slinivku, které ale podle dosavadních zjištění nemá u sebe, pročež může být přímo ohrožena na životě. Navíc se rodina domnívá, že by mohla pohřešovaná chtít, s ohledem na své psychické problémy, spáchat sebevraždu.

I přes všechny doposud provedené úkony se pohřešovanou do této doby nepodařilo vypátrat. Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost.

Pokud kdokoli tušíte, kde by se mohla žena nacházet či pohybovat, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 26. 4. 2019

vytisknout  e-mailem