Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Muže na silnici pravděpodobně přejelo auto

Jindřichův Hradec – Policisté hledají svědky nehody. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Jindřichohradečtí policisté se obrací na širokou veřejnost a sdělovací prostředky se žádostí o pomoc při objasňování dopravní nehody, ke které došlo dnes po půlnoci na Jindřichohradecku.
 
Muž (44 let) z Jindřichohradecka se dnes po půlnoci pohyboval po silnici I/23 ve směru od obce Strmilov na obec Studenou. Měl na sobě oblečené černé pracovní kalhoty s červeným lemováním a zelenou pracovní blůzu s oranžovými doplňky. Přibližně mezi 00:05 a 00:10 hodinou došlo 350 m za Strmilovem k dopravní nehodě, při které se dosud neustanovené vozidlo střetlo s výše zmíněným mužem. Není vyloučeno, že muž ležel přímo na komunikaci a že ho vozidlo přejelo. Při nehodě utrpěl vážné poranění dolních končetin a musel být převezen do jindřichohradecké nemocnice.  
 
Policisté v současné době prověřují veškeré okolnosti této události a v souvislosti s tím žádají případné svědky, kteří v uvedenou dobu místem projížděli, či kteří si dnes po půlnoci všimli muže, který se na silnici mezi Strmilovem a Studenou pohyboval nebo mají jakékoliv informace o pohybu vozidel a osob na této komunikaci, aby kontaktovali policisty na telefonu 974 233 440 nebo přímo na lince 158. Jakákoliv informace může policistům pomoci objasnit tuto vážnou nehodu. Za pomoc předem děkujeme.  
 
por. Ing. Štěpánka Uhlířová, pisjc@mvcr.cz
4. září 2013

vytisknout  e-mailem