Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Muže přepadl kvůli stokoruně

V ulici Za Škodovkou v Hradci Králové 

Místo, kde byl mladík přepadenMísto, kde byl mladík přepaden

Dosud neznámý muž přepadl v centru krajského města osmadvacetiletého mladíka a sebral mu peněženku, ve které měl sto korun a doklady.
Přepadený ihned zavolal linku tísňového volání 112, kde celý incident oznámil. Kriminalisté při vyšetřování případu zjistili, že muže přepadl v neděli 13. června 2010 kolem půl jedenácté večer v ulici Za Škodovkou neznámý pachatel. Ten ho povalil na trávu, následně jej udeřil pěstí do obličeje a pak mu z kapsy saka sebral peněženku. Poté neznámý útočník z místa činu utekl neznámo kam.
Napadený muž naštěstí vyvázl jen se škrábancem pod okem. Odcizenou peněženku si předběžně cení na 500 korun. Celkovou škodu odhadl na 600 korun.
Poškozený si pouze vzpomíná, že se jednalo o štíhlého muže vysokého asi 160 centimetrů, s krátce střiženými černými vlasy. Na sobě měl tmavé kalhoty, s největší pravděpodobností šlo o rifle.
Policisté případ vyšetřují pro podezření ze zločinu loupeže. Nový trestní zákoník pamatuje na takové jednání trestem odnětí svobody na dva až deset let.

nprap. Anna Pešavová - 15. června 2010
foto Policie ČR

Odkazy do noveho okna

Místo, kde byl mladík přepaden

Místo, kde byl mladík přepaden 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem