Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mysleli, že to klapne

DĚČÍN - A místo toho mají na krku policejní vyšetřování. 

Nevyšlo to
 
RUMBURK - Rumburští policisté od osmého července letošního roku pracují na případu možného přečinu porušování cizích práv. Toho se měla dopustit dvojice mužů, která mezi sebou zřejmě uzavřela zajímavou dohodu. Ta jim bohužel nevyšla. Letos čtrnáctého června předstoupil před zkušební komisi Městského úřadu v Rumburku muž, který se vydával za někoho jiného. Jak se ukázalo posléze, svou přítomností měl nahradil předvolaného zájemce o řidičský průkaz, který o něj v minulosti přišel překročením zákona. Zainteresovaný muž absolvoval odborné přezkoušení. Zkušební komise posléze odhalila nesrovnalosti v identitě absolventa a se svým zjištěním se obrátila na místní strážce zákona. Ti  od začátku tohoto týdne prověřují všechny okolnosti ohlášené události.
 
Zloděj mlsounem ?
 
DĚČÍN - Kiosek na parcele ve Hřensku přilákal začátkem tohoto týdne nevítanou pozornost. Majitel přenosného objektu v úterý devátého července odhalil stopy po násilném vniknutí. Z místa činu zmizely cukroviny a finanční hotovost. Násilím byla poničena i vestavěná elektroskříň. Do ní se mu ovšem proniknout nepodařilo. Majitel mobilní nemovitosti vyčíslil škodu na pět a půl tisíce českých korun. Děčínští policisté pracují především s verzí přečinu krádeže.
 
Bez notebooku
 
ŠLUKNOV - Z kanceláře šluknovské soukromé společnosti zmizel během úterního rána odložený notebook. Přenosný počítač ohodnotil místní podnikatel na tři tisíce českých korun. Pro elektroniku si neznámý lapka došel skrze zdejší okno, které jevilo známky poškození. Zda-li se jedná o přečiny krádeže a poškození cizí věci, je v tuto chvíli již na bedrech místních policistů.
 
Kolo našli opodál
 
DĚČÍN - Volně odstavené jízdní kolo vzalo za své. Jeho majitel přišel v nestřeženém okamžiku o sportovní vybavení v deseti tisíců českých korun. Devátého července odpoledne zanechal své kolo před boletickou pizzerií v Děčíně. Odtud zmizelo během chvilky. Ovšem majiteli přálo štěstí a odcizený bicykl byl nalezen o několik stovek metrů opodál. Děčínským policistům se posléze podařilo kápnout i nenechavého jezdce, který se s ním projel a raději ho odložil.
 
 
Děčín, 11. července 2013 
 
nprap.  Petra  Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
E-mail : pisdc@mvcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem