Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na balkoně pěstoval konopí

TEPLICKO - Hrozí mu až pět let; Krádež barevných kovů; Hledáme svědky nehody. 

Na balkoně pěstoval konopí

     Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl obviněn 30 letý muž z Teplicka, který pěstoval konopí. Na balkoně bytu si každý rok vypěstoval tři až čtyři rostliny, které po sklizni usušil a používal buď ke kouření, nebo výrobě čajů, či mastí. Byť vše nasvědčuje tomu, že si drogu nechával jen pro svou potřebu, i takové jednání je protiprávní a soudce může viníkovi uložit v krajním případě až pětiletý trest odnětí svobody.

 

Krádež barevných kovů

     Pořádně se asi zapotil zloděj, který kradl v Novosedlicích. Podle trestního oznámení podaného poškozeným pachatel vnikl do oploceného areálu a z jedné budovy pak odcizil bedny, ve kterých bylo téměř 160 kilogramů různých barevných kovů. Celková škoda byla vyčíslena na osm a půl tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

 

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 22:00 hodin dne 14. září do 10:00 hodin dne 15. září 2016 v Duchcově, ul. Bednářská. Neznámý řidič měl údajně poškodit oplechování podezdívky domu č. p. 68/7 a z místa ujet. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

 

 

16. 9. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem