Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Na Bílovecku byl nalezen utonulý muž

Nový Jičín - pohřešovný muž byl nalezen utonulý v řece. 

V pátek 21. května bylo bíloveckým policistům nahlášeno pohřešování 34letého muže z Bílovecka. Podle zjištěných informací byl pohřešovaný muž naposledy viděn rodinnou v úterý 18. května v podvečer. Policisté po prvotních opatřeních a následných úkonech po muži vyhlásili pátrání. Muž byl naposledy zachycen kamerovým systémem na bíloveckém náměstí necelé dvě hodiny po úterní půlnoci, při odchodu z místní restaurace.
Muž byl nalezen v pondělí 24. května v odpoledních hodinách v řece Bílovka, v katastru obce Velké Albrechtice. Přivolaný lékař už jen konstatoval smrt utonutím. Přesnou příčinu a dobu úmrtí určí až nařízena pitva. Policisté okolnosti utonutí muže nadále prošetřují.


Stalo se …


Zpronevěra tržby

Příborští policisté prošetřují okolnosti zpronevěry, ze které je podezřelá 22letá žena ze Studénky. Podezřelá žena si měla jako obsluha jedné restaurace na Novojičínsku ponechat tržbu v hodnotě téměř 30 tisíc korun. Jednalo se o tržbu inkasovanou v období od poloviny dubna do 18. května letošního roku. Tyto peníze si poté měla ponechat pro svou potřebu. Nyní jí hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta, zákaz činnosti nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.


Vloupání do školní družiny

Neznámý pachatel vnikl v době od 21. do 24. května do budovy školní družiny v jedné z příborských základních škol. Z budovy odcizil příruční pokladnu s penězi a počítač v hodnotě deset tisíc korun. Odcizený počítač byl následně nalezen v trávě vedle objektu a poté předán zaměstnancům školní družiny. Škoda poškozením rámu okna a psacího stolu byla předběžně vyčíslena na dva tisíce korun.

vytisknout  e-mailem