Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Na cestě k sanitce čekala smrt

ZLÍNSKO: Jedenáctá oběť dopravní nehody. 

Srážku s osobním autem dnes ráno nepřežila čtyřiasedmdesátiletá žena ze Slavičína. K tragédii došlo přímo před jejím domem. Na protější straně ulice na důchodkyni čekala sanitka, která ji měla zavést na vyšetření k lékaři. Starší žena se vrátila domů pro hůlku, a když šla zpět k sanitce, srazila ji Škoda Fabia, kterou řídil šedesátiletý řidič. Nehodu jeli vyšetřovat policisté ze zlínského dopravního inspektorátu i naši kriminalisté. Zároveň s nimi vyjela i policejní psycholožka, která se stará o pozůstalé.
Policisté se momentálně zabývají tím, jak přesně k nehodě došlo a kdo ji zavinil. Laskavě žádáme všechny svědky, kteří tragédii zahlédli, aby se přihlásili na lince 158 nebo na kterémkoliv obvodním oddělení. Zejména toto neštěstí mohli vidět lidé, kteří stáli na autobusové zastávce „U hotelu“ naproti slavičínského obvodního oddělení Policie ČR, kteří pět minut před šestou hodinou odjížděli autobusem ve směru Brumov-Bylnice – Zlín.
V tomto roce jde o jedenáctou nehodu ve zlínském okrese, která skončila smrtí. Za celý loňský rok jsme vyšetřovali při nehodách pět úmrtí.

 

22. listopadu 2010, mjr. Ing. Jana Bartíková

vytisknout  e-mailem