Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na cigarety neměl peníze

MOST - Prodavačkám je vytrhl z ruky a utekl; Známému půjčila ač nerada mobil, přišla o něj. 

 Dlažební kostka skončila ve výloze

Obvodní oddělení Policie ČR v Mostě šetří případ trestného činu poškození cizí věci. Neznámý výtržník o víkendu zřejmě v noční době v centru města Mostu poškodil jednu výlohu u obchodního domu. Skleněnou výplň rozbil dlažební kostkou. Poškozená firma rozbití výlohy ohlásila policii a hmotnou škodu odhadla na částku 15 tisíc korun.


 

Vandal poškrábal škodovku

Neznámý vandal se v noci z neděle na pondělí činil v mostecké ulici Petra Jilemnického. Z řady zaparkovaných motorových vozidel si vybral vůz tovární značky Škoda Fabia a nezjištěným předmětem poškrábal lak po celém obvodu automobilu. Poškozený majitel, který škrábance na autě odhalil v pondělí dopoledne, případ oznámil mosteckým policistům a způsobenou škodu vyčíslil na částku 15 000 korun.


 

Do trafik chodil nakupovat bez peněz

Policisté v Hamru vypátrali muže, který chodil nakupovat do trafik, nechal si ukázat zboží, které ukradl a poté utekl. V únoru policie zaznamenala dva případy. V jedné janovské prodejně 21letý muž z Litvínova požádal o tři krabičky cigaret. Prodavačka je držela v ruce, mladík jí je vytrhl a poté z prodejny utíkal. Žena se ho snažila zadržet, ale podnikavec se jí vytrhl a ztratil se na sídlišti mezi domy. O týden později přišel do jiné prodejny s kuřivem. Nechal si ukázat sáček se sypaným tabákem, který ženě opět vytrhl z ruky a pak se dal na útěk. Celkem způsobil škodu vyšší jak 660 korun. Policisté muži sdělili v obou případech podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení.


 

Půjčila známému mobil, přišla o něj

Mostečtí policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu zpronevěry 19letému mladíkovi z Mostu. Ten měl své známé vzít její mobilní telefon. Stál s ní na chodbě domu v místě jejího bydliště a chtěl, aby mu půjčila mobil k zaslání SMS. Žena se sice zdráhala, ale nakonec mu telefon půjčila. Pak si chtěl zavolat, ženu přesvědčil, aby mu mobil ještě ponechala. Nakonec vyšel před dům a s přístrojem utekl. Poškozená se obrátila na policii a případ oznámila. Mladík jí způsobil škodu ve výši 6 500 korun. Po mobilu nyní policisté pátrají.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 3. března 2015


 

vytisknout  e-mailem