Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Na Den vítězství ocenil hejtman i práci Policie ČR

KRAJ – Osobně oceněným spolu s krajským policejním ředitelem za práci poděkoval. 

Policistům a jednomu občanskému zaměstnanci Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje dnes osobně u příležitosti Dne vítězství poděkoval hejtman Královéhradeckého kraje Martin Červíček a krajský policejní ředitel plk. Mgr. Petr Sehnoutka, kteří jim společně předali rovněž ocenění. V krátkých úvodních proslovech vyjádřili oba poděkování nejen oceněným, ale jejich rodinám a blízkým, kteří jim jsou bezesporu oporou.

Kromě rezortních medailí Policie ČR, konkrétně medaile Za zásluhy o bezpečnost, medailí za věrnost I. stupně a čestných medailí policejního prezidenta, byly na Pivovarském náměstí dnes uděleny i záslužné medaile II. stupně a záslužná medaile I. stupně zastupitelstva Královéhradeckého kraje. Další ocenění byla předána hasičům či záchranářům

Další informace a fotogalerie je k dispozici v oficiální tiskové zprávě Královéhradeckého kraje. nebo v tiskové zprávě Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje.či ve zprávě Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje.

mjr. Magdaléna Vlčková
8.5.2024

vytisknout  e-mailem