Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Na Jihlavsku jsou v současné době tři zásadní uzavírky

JIhlavsko: V květnu k nim přibudou další čtyři 

JIHLAVSKO - Na silnicích na Jihlavsku se v současnosti mohou řidiči setkat se třemi zásadními uzavírkami. Jedná se o dvě uzavírky na silnicích první třídy a o jednu uzavírku na silnici druhé třídy. Během května k nim ještě přibudou čtyři další uzavírky.
 
První aktuální uzavírka komplikuje provoz v Telči na silnici I/23 na ulicích Slavatovská a Třebíčská. Jedná se o částečnou uzavírku komunikace, kdy je v místech uzavírky provoz řízen světelným signalizačním zařízením. Uzavírka komunikace bude trvat do 30. června letošního roku.
Druhá uzavírka se týká rekonstrukce mostu na silnici I/38 v Dlouhé Brtnici. Doprava zde bude v průběhu rekonstrukce odkloněna přes provizorní most, který bude umístěn souběžně s rekonstruovaným mostem. Opravy mostu potrvají až do konce listopadu letošního roku.
Třetí aktuální uzavírka se nachází na silnici II/639 v Dolní Cerekvi. Důvodem uzavírky, která potrvá do 30. června 2012, je oprava kanalizace. Objízdná trase je vyznačena přes Kostelec – Třešť – Batelov – Dolní Cerekev.
 
Další čtyři uzavírky přibudou na Jihlavsku od května. Od 9. května do 12. května se bude rekonstruovat v Telčiželezniční přejezd, který protíná silnici I/23. Objízdná trasa povede přes Třešť – Stonařov – Markvartice nebo v Telči po místních komunikacích a silnici II/112.
Další úplná uzavírka se chystá při rekonstrukci silnice I/23 mezi obcemi Telč a Krahulčí od 15. do 25. května 2012. Objížďka ve směru Telč – Mrákotín povede po silnici III/11261 přes Hostětice a Částkovice a objížďka ve směru Mrákotín – Telč po silnici II/112 a III/11260 přes Vanůvek, Řídelov, Řásnou a Lhotku.
Od 9. do 12. května 2012 dojde v Myslibořik rekonstrukci železničního přejezdu, který kříží silnici III/02321. Objízdná trasa z Mysliboře povede po místní komunikaci do Studnice, dále po silnici II/406 a po místní komunikaci na obec Sedlejov.
Poslední plánovaná uzavírka se chystá od 5. května. do 8. května v Radkově na železničních přejezdech, protínajících silnice III/40618 a III/40619. Objízdná trasa železničního přejezdu na silnici III/40618 bude vyznačena z Radkova přes Slaviboř, Černíč, silnici III/40622, silnici II/406 a Telč. Objízdná trasa železničního přejezdu na silnici III/40619 povede z Radkova na Zvolenovice a dále po silnici II/112 do Telče.
 
Zpracoval: por. Mgr. Miroslav Pecka, komisař
19. dubna 2012

vytisknout  e-mailem