Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na kontě má tři trestné činy

MOST - Neřidič ukradl auto; Napadl mladou ženu; Nakoupila bez placení 

Tři trestné činy má na svém kontě 26letý muž z Mostu. Ten na přelomu března a dubna v Mostě odcizil osobní vozidlo značky Ford, se kterým odjel na jiné místo v Mostě, a tam ho zaparkoval. Kriminalisté, kteří případ objasnili, zjistili, že Mostečan je navíc neřidič. Od soudu má vyslovený zákaz řízení motorových vozidel. Policejní vyšetřovatel mu v těchto dnech sdělil obvinění ze spáchání trestných činů neoprávněné užívání cizí věci, řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a maření výkonu úředního rozhodnutí. Muži hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. Případem se zabývá služba kriminální policie a vyšetřování v Mostě.
Napadl mladou ženu
Sdělení podezření ze spáchání  trestného činu výtržnictví si v těchto dnech od policistů vyslechl 36letý muž z Litvínovska. Důvodem k tomu bylo jeho jednání vůči jedné mladé ženě v měsíci březnu. Muž u restaurace v Litvínově fyzicky napadl poškozenou. Ženě také vyhrožoval. Napadením jí žádné zranění nevzniklo, měla pouze poškozený oděv. Případ šetří litvínovské obvodní oddělení ve zkráceném přípravném řízení.
 
Nakoupila si bez placení
Nákup bez placení se vymstil 52leté ženě z Mostu. Z regálu v jednom nákupním centru si přímo do své tašky vzala maso a nápoje - alkoholické i „nealko“. Jejího jednání si všiml pracovník ostrahy prodejny. Na policejní služebně si žena vyslechla podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Skutku se dopustila i přesto, že byla v uplynulých třech letech pro majetkovou kriminalitu odsouzena. Případ je ve zkráceném přípravném řízení v šetření mosteckého obvodního oddělení.

vytisknout  e-mailem