Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na krádež dva

CHOMUTOV - V obchodě odcizili kalhoty, Kartu si hlídejte, Přepsala neschopenku..... 

Na krádež dva

24letá žena a muž ve věku 32 let, oba z Chomutova, navštívili obchodní centrum ve městě. Z jedné prodejny odcizili dámské koženkové kalhoty za necelých 600 korun. Policisté následně při vyšetřování zjistili, že muž za krádeže byl v minulosti již několikrát odsouzen. Na něj čeká obvinění z trestného činu. Žena se bude zodpovídat z přestupkového jednání.

Kartu si hlídejte

Obyvatel Kadaně ztratil na autobusové zastávce bezkontaktní platební kartu. Kdosi kartu našel a provedl s ní platbu hned v několika obchodech. Z účtu poškozeného bylo odčerpáno celkem 3100 korun. Po totožnosti neznámého nyní pátrají policisté z místního obvodního oddělení, skutek vyšetřují jako neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Přepsala neschopenku

Až tříleté vězení hrozí 25leté ženě z okresního města. Využila své nemoci a na potvrzení o pracovní neschopnosti vystavené lékařem, přepsala datum ukončení.Tímto jednáním by jí bylo neoprávněně vyplacena hotovost ve výši 2900 korun.  Jednání policisté vyhodnotili jako padělání a pozměnění veřejné listiny.  Chomutovští policisté nadále pokračují ve vyšetřování.

Z bytu zmizely věci

Majitelka bytu v Bezručově ulici se obrátila na místní oddělení policie a oznámila   jednání dvojice obyvatel z Chomutova. Muž ve věku 23 let a 26letá žena v době, kdy bydleli v uvedeném bytě, odcizili televizor, ledničku, předsíňovou stěnu, záclony a lustry. Majitelka stanovila hodnotu věcí na 16 tisíc korun.

Peněženka bez dozoru

Vloupání do zaparkovaného osobního vozidla v ulici Stavbařská vyšetřují chomutovští policisté. Kdosi vnikl do auta a majiteli sebral odloženou peněženku, která se nacházela v přihrádce mezi předními sedadly. S peněženkou zmizela i hotovost ve výši 23 tisíc korun. V tomto případě byla neopatrnost opravdu drahá.

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem