Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Na Krajince se konaly fyzické testy nanečisto

KARLOVARSKÝ KRAJ – Úspěšně je absolvovalo pět zájemců. 

Ve sportovně rekreačním areálu Krajinka v Chebu se konala tradiční a mezi veřejností velmi oblíbená akce s názvem Policistou na zkoušku. V letošním roce se tato akce konala již potřetí, proběhla už totiž v Karlových Varech a také v Aši. Zájemci z řad veřejnosti si tak mohli přijít vyzkoušet fyzické testy nanečisto přesně v takovém formátu, v jakém je zájemci podstupují při přijímacím řízení do služebního poměru. Mohli si tedy vyzkoušet kliky, celomotorický test, člunkový běh a běh na jeden kilometr.
 
V prostředí pod Chebským hradem se nakonec sešlo 10 zájemců, kteří fyzické testy absolvovali. Testy nakonec splnilo pět z nich, kteří tak získali certifikát o úspěšném absolvování. Pokud se tedy rozhodnou pokračovat v přijímacím řízení k policii, tak již nemusí fyzické testy absolvovat. Čekat je tedy bude už jen psychologické vyšetření a lékařská prohlídka.
 
„Fyzické testy jsem bohužel o pár bodíků nesplnil, ale to, že jsem přišel, splnilo účel. Mohl jsem si to vyzkoušet a nyní už vím, co musím zlepšit a na co se zaměřit. Potrénuji a jsem přesvědčený, že za několik týdnů, maximálně měsíců, už testy zvládnu. Každému, kdo váhá, zda se stát policistou, určitě doporučuji si fyzické testy nanečisto vyzkoušet,“ uvedl po skončení akce na Krajince jeden ze zájemců.
 
Akce Policistou na zkoušku se samozřejmě bude ještě v letošním roce opakovat. V případě, že nechcete propásnout žádnou naší akci, tak sledujte naše stránky www.policie.cz a samozřejmě také sociální sítě, zejména Facebook a Instagram.
 

Proč se stát policistou?

Práce u Policie ČR je zajímavá a nabízí uplatnění v různých složkách. Pokud uvažujete o práci u policie, podívejte se na tyto webové stránky, kde se dozvíte vše o náboru, kontakty na personalisty, jaké jsou požadavky pro přijetí a co vše nabízíme.

Konkrétní informace pro uchazeče naleznete ZDE. Můžete si zde prohlédnout ukázkové video konkrétních cviků, které obsahují fyzické testy a také si pročíst bodování jednotlivých cviků.
 

Co novým policistům nabízíme?

Nově nastupujícím policistům nabízíme benefity, jako například 110 000 Kč náborový příspěvek, 6 týdnů dovolené, kratší délka základní doby služby (37,5 hod/týden), široké možnosti kariérního růstu a jistotu zvyšování služebního příjmu, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, příspěvek na dovolenou ve výši 13 000 Kč, po patnácti letech služby má policista nárok na dvoutýdenní ozdravný pobyt a doživotní výsluhový příspěvek.

nprap. Jakub Kopřiva
15. 8. 2023

Odkazy do noveho okna

Fyzické testy nanečisto

Fyzické testy nanečisto 

Detailní náhled

Fyzické testy nanečisto

Fyzické testy nanečisto 

Detailní náhled

Fyzické testy nanečisto

Fyzické testy nanečisto 

Detailní náhled

Fyzické testy nanečisto

Fyzické testy nanečisto 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem