Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na kruháku srazila cyklistu

LOUNY - Utrpěl naštěstí jen lehčí zranění; Z Emirátů marně čekal na telefon...  

Utrpěl naštěstí jen lehčí zranění

Ve středu, kolem 17. hodiny, došlo na kruhovém objezdu u bývalé prodejny Plus v Lounech k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem zn. Hyundai Atos a 45letým cyklistou. Třiatřicetiletá řidička jela od ulice 28. října směrem do centra města a nerespektovala dopravní značku Dej přednost v jízdě. Na kruhový objezd vjela v době, kdy jím projížděl uvedený cyklista. Přední částí vozidla jej řidička srazila. Cyklista při nehodě utrpěl naštěstí jen lehčí poranění, do nemocnice na ošetření jej odvezla sama řidička zmíněného vozidla. Alkohol u obou účastníků nehody policisté vyloučili, způsobená škoda byla celkem odhadnuta na 8 000 Kč. Nehodu dále policisté vyšetřují.

Z Emirátů marně čekal na telefon

Nabídce na koupi mobilního telefonu prostřednictvím počítače důvěřoval 19letý mladík ze Žatce. Po domluvě přes e-mail poslal v červenci tohoto roku neznámému pachateli do Spojených Arabských Emirátů finanční částku ve výši 13 990 Kč s tím, že mu bude zaslán mobilní telefon. Do současné doby se tak nestalo a nebyly mu vráceny ani peníze. Z prodávajícím se mu již nepodařilo navázat kontakt. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu. 

Zamlčela osobu ve společné domácnosti

Ze spáchání trestného činu podvodu obvinil komisař služby kriminální policie a vyšetřování 39letou ženu ze Žatce, která neoprávněně pobírala sociální dávky. Od 1. srpna roku 2008 do března letošního roku jí byl vyplácen příspěvek na bydlení, přitom na adrese jejího trvalého bydliště byl přihlášen ještě její přítel. V zákonem stanovené lhůtě tuto skutečnost nenahlásila a oznámila ji až v červenci tohoto roku. Tímto způsobila Úřadu práce v Lounech škodu za 5 079 Kč. Trestní stíhání je vedeno na svobodě.

V Čeradicích zmizela motorová nafta

Policisté šetří krádež motorové nafty, která z úterý na středu zmizela z areálu zemědělské společnosti v Čeradicích u Žatce. Neznámý poberta ji odčerpal z jednoho odstaveného pracovního stroje (vyorávač řepy). Celkem se jednalo o cca 600 litrů za 11 934 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže, po pachateli pátrají.

 

vytisknout  e-mailem