Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na místě činu nechal svoji občanku

MOST - Policisté ho již obvinili; Ještě rok neměl sedět za volantem + další info 

Policisté vyšetřují vloupání do domu na Mostecku. Na svědomí to má podle nich 20letý muž. Zloděj strážce zákona sám přivedl na stopu. V domě nejenom kradl, ale nechal tam i svoji vizitku v podobě občanského průkazu. Z objektu díky mladému muži zmizely kovové trubky, kabely radiátory a kotel. Jednalo se o majetek v hodnotě 61 tisíc korun. Věci lapka prodal a získané peníze utratil pro svoji potřebu. Poškození bylo vyčísleno na 25 tisíc. Zlodějíček se totiž na nějakou dobu v domě usídlil. Pachatel je pro přečiny krádež vloupáním a poškození cizí věci stíhán na svobodě. Policie na případu nadále pracuje.


 

Ještě rok by neměl sedět za volantem

Policisté litvínovské hlídkové služby načapali za volantem Seatu dalšího neřidiče. Zákaz by mu podle rozhodnutí úřadu vypršel až v červnu příštího roku. Litvínovan si na služebně převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Věc je vedena ve zkráceném přípravném řízení.


 

Na ostrahu prodejny vyrukoval s nožem

Litvínovští policisté sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a nebezpečné vyhrožování 36letému muži. Litvínovan měl v druhé polovině května vyrukovat na ostrahu jedné prodejny s nožem v ruce. Potom z místa utekl. Předtím, než se objevilo ostří, se s poškozeným dohadoval kvůli záležitosti z předchozího dne. Policisté případ šetří ve zkráceném přípravném řízení.


 

Z chatky si odnesl vrtačku a křovinořez

Vrtačkou a křovinořezem se obohatil neznámý zloděj. K tomu si ještě přibral čtyři prodlužováky. Celková škoda, kterou pachatel způsobil, byla vyčíslena na téměř pět tisíc korun. Ke skutku došlo v zahradní kolonii na Mostecku. Případem se zabývají obrničtí policisté.


 

Vlezl do rekonstruovaného domu

Škodu přesahující dvacet pět tisíc korun napáchal neznámý poberta majiteli rekonstruovaného domu v obci na Mostecku. Z objektu si pachatel odnesl kabely, nářadí a příklepovou vrtačku. Nepohrdl ani několika kusy dětského pití. Obrničtí policisté případ šetří jako přečin krádež vloupáním.


 

Ukradl dva slunečníky

Slunečníky jsou zřejmě žádaným artiklem pro neznámého zloděje. Z předzahrádky jedné restaurace v Mostě si odnesl rovnou dva. Hodnota věcí byla vyčíslena na devět tisíc korun. Případ krádeže šetří mostecké obvodní oddělení.


 

Zatímco vyřizoval dodávku zboží, byl okraden

Ani ne půl hodinka stačila neznámému pobertovi k okradení řidiče nákladního vozidla. Stalo se to v době, kdy poškozený vykládal zboží do mostecké prodejny a potom vyřizoval administrativní náležitosti. Řidič si během toho neprozřetelně nechal ve voze peněženku s finanční hotovostí, doklady a platební kartou. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na pět tisíc korun. Policie po zloději pátrá.


 

Ze zahradního domku odcizil tři krabičky cigaret

Za nenáročného zloděje se dá považovat ten, kdo vlezl do zahradního domku v Meziboří. Z místa si odnesl pouze tři načaté krabičky cigaret. Škoda však díky poničení objektu dosáhla částky téměř 1.400 korun. Pachateli hrozí postih za přečiny krádež vloupáním a neoprávněný zásah do práv k domu, bytu nebo nebytovému prostoru. Případem se zabývají mezibořští policisté.

 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 3. června 2011


 


 


 


 


 


 


 


 

vytisknout  e-mailem