Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Na muže zaútočili s tyčí

BRNO: Zákeřným způsobem napadl na ulici otec se svým synem třiatřicetiletého muže. 

Aktualizace:
Během včerejšího dne se na 1. oddělení Služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství Brno dostavil devatenáctiletý mladík, po kterém bylo vyhlášeno pátrání pro podezření z fyzického napadení souseda tyčí. Mladík byl v doprovodu svého advokáta a odmítl vypovídat. Policejní komisař ho obvinil z trestného činu těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a nyní čeká v policejní cele na rozhodnutí o vazbě.
V souvislosti s tímto případem velice děkujeme médiím i veřejnosti za spolupráci!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Brněnští kriminalisté z 1. oddělení v těchto dnech vyšetřují případ zákeřného fyzického napadení. Vše se odehrálo minulou sobotu večer na parkovišti v Tuřanech, kdy došlo ke slovní rozepři mezi třemi muži. Třiatřicetiletý muž se před domem věnoval čištění interiéru vozidla za přítomnosti svého malého syna, když k němu přišel devatenáctiletý mladík z vedlejší ulice a začal s ním komunikovat. Muž se ovšem s mladíkem odmítal bavit a poslal ho pryč. Po několika minutách na místo přišel druhý muž, pětačtyřicetiletý otec mladíka a došlo k slovní potyčce. V tom se ovšem nečekaně objevil znovu mladík a tentokrát s tyčí v ruce a muže napadl. Otec se synem ho surově zbili a způsobili mu několik zranění v obličeji i po těle. V době, kdy na místo dorazila přivolaná hlídka, zadržela na místě jen staršího z mužů. Ten je nyní stíhán pro trestný čin těžké ublížení na zdraví, za který mu může hrozit až desetileté vězení. Jeho syn je doposud v pátrání a kriminalisté žádají o pomoc i veřejnost. Jakékoliv informace k pohybu či pobytu podezřelého mladíka neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158.
 
Informace k hledanému muži naleznete zde: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=4440713140602
 
Zvukový záznam:napadení2107.mp3
 
por. Andrea Straková, 17. července 2014

vytisknout  e-mailem