Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na návštěvě sebral peníze

CHOMUTOV - Porušil zákaz a pil, S palicí na auto.... 

Na návštěvě sebral peníze
Policisté z Kadaně pátrali od září po totožnosti neznámého pachatele, který odcizil z bytu v Chomutovské ulici hotovost. Krádež se podařilo objasnit, z uvedeného činu obvinili teprve 15letého místního mladíka. 12 tisíc korun na hotovosti sebral v nestřeženém okamžiku z komody v obývacím pokoji v době, kdy byl u poškozeného na návštěvě.
 
Porušil zákaz a pil
Obvinění z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí si převzal 39letý muž z Kadaně. Polcisté z místního obvodního oddělení ho kontrolovali minulý týden, kdy projížděl s vozidlem Škoda Fabia Fibichovou ulicí. Provedená dechová zkouška byla pozitivní, muž nadýchal 1,19 a 1,27 promile. Kromě toho policisté zjistili, že svým jednáním porušil rozhodnutí Okresního soudu Chomutov, který mu vyslovil zákaz řízení všech motorových vozidel. Zákaz skončí až v červenci letošního roku. Vyšetřování je vedeno na svobodě.
 
S palicí na auto
34letý muž z Kadaně se bude zodpovídat z trestného činu poškození cizí věci. V obci na Radonicku poškodil zaparkované vozidlo VW Bora. Do ruky vzal kovovou palici a ranami rozbil nejen přední sklo, ale i střechu, víko motoru, přední a zadní světlomety a skleněnou výplň oken. Oprava bude majitele stát nejméně 28 tisíc korun. Důvody mužova jednání vyšetřují policisté z Radonic.
 
Zloděj v rozvodně
Neznámý pachatel vnikl do oploceného objektu rozvody na Kadaňsku. Na místě demontoval a následně odcizil různé součásti rozvodny vyrobené z mědi. Poškozená firma stanovila škodu na 50 tisíc korun. Krádež vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
Nezvaná návštěva
Majitel rekreační chaty v Mariánském údolí oznámil na policii vloupání. V době jeho nepřítomnosti do rekreačního objektu kdosi vnikl a všechno prohledal. Při výpovědi poškozený upřesnil, že zmizela trouba, konvice, různá elektronika, nůžky na plot, kosmetické potřeby a potraviny. Celkovou škodu vyčíslil na 10 tisíc korun. Skutek vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří jako trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.
 
29. ledna 2014
nprap. Marie Pivková   
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz 
tlf. 974 433 207
 

vytisknout  e-mailem