Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na ostrahu vytáhl nůž

TEPLICE - Zloděj naštěstí nikoho nezranil a další zprávy. 

Na ostrahu vytáhl nůž
     Až dvouleté vězení hrozí neznámému pachateli, který kradl v duchcovském supermarketu. Včera před desátou hodinou dopoledne spustilo signál monitorovací zařízení u pokladny. Pracovník ostrahy pojal důvodné podezření, že muž, který pokladní zónou právě prošel, u sebe má kradené zboží. Když se jej pokusil zastavit, podezřelý vytáhl nůž s čepelí dlouhou přibližně 15 centimetrů a začal s ním proti zaměstnanci mávat. Tímto způsobem si zajistil odchod z prodejny a následně z místa utekl. Ke zranění žádných osob naštěstí nedošlo, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže.  Žádáme svědky incidentu, kteří by mohli podat jakékoliv informace k pachateli, by se obrátili na obvodní oddělení policie v Duchcově, nebo poznatky sdělili na bezplatnou linku 158.
Na ostrahu vytáhl nůž.wav
 
Dopadeni za jeden den
Včera jsme informovali o případu krádeže v penzionu v Dubí, kde ze společných prostor podniku zmizela toaleta, radiátor, kování ze dveří WC a část vodovodní baterie. Během jednoho dne se podařilo policistům z obvodního oddělení zjistit totožnost zlodějů, kteří v penzionu kradli. Jednalo se o tři muže ve věku 46, 36 a 20 let. Dvěma v minulosti trestaným lapkům již policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, jednání třetího pachatele bude zřejmě posuzovat přestupková komise místně příslušného úřadu.
 
Pokus vloupání
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se chtěl v Proseticích vloupat do trafiky. Kolem třetí hodiny ranní se zloděj pokusil vniknout do stánku, vyrušil ho ale signál elektronického zabezpečení objektu. Majitel bude muset vynaložit přibližně pět tisíc korun na opravu poškozených mříží a skel, pokud se podaří pachatele dopadnout, hrozí mu za spáchání přečinu krádeže ve stadiu pokusu a poškození cizí věci maximálně dvouletý trest odnětí svobody.
 
 
Teplice, 18. 5. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem