Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na parkovišti nabízel konopí

TEPLICE - Marihuanu prodával před supermarketem; Nezvaný host...  

Na parkovišti nabízel konopí
     Policisté zadrželi 28letého muže, který si chtěl „přivydělat“ prodejem omamných a psychotropních látek. V pondělí odpoledne nabízel na parkovišti u jednoho z teplických supermarketů k prodeji konopí v nesušeném stavu, celkem u něj policisté zajistili 140 gramů rostliny.
     Svědek jeho jednání přivolal policisty, kteří muže eskortovali do policejních cel, kde strávil noc. Včera byl muž obviněn z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který mu hrozí až pětileté vězení.
 
Nezvaný host
    Provozovnu kadeřnictví v Teplicích navštívil nezvaný host. Nepřišel se ale ostříhat, do podniku totiž vnikl v nočních hodinách oknem. Následně prostory prohledal a odnesl si kazetu s nůžkami a drobné mince, celkem způsobil škodu ve výši sedm tisíc korun. Pokud se podaří zjistit lapkovu totožnost, bude čelit trestnímu stíhání pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Vloupání do vozidel
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se včera večer vloupal v Teplicích do dvou zaparkovaných vozidel. Po rozbití skleněné výplně okna vnikl do vozidla, ve kterém ale zřejmě nenašel nic, co by se dalo zpeněžit. Vzápětí se lapka vloupal do dalšího auta, ze kterého si odnesl plastovou bednu s nářadím v hodnotě 500 korun. V případě dopadení hrozí pachateli za přečiny krádeže a krádeže ve stadiu pokusu až dva roky za mřížemi.
 
Kdo viděl nehodu?
     Žádáme občany, kteří byli svědky níže uvedené dopravní nehody o spolupráci. K nehodě došlo v době od 19:00 hodin dne 10. 5. 2013 do 09:25 hodin dne 11. května 2013 v Teplicích, Masarykova třída u prodejny rychlého občerstvení Hollywood Kebab. Nezjištěný řidič neustanoveného motorového vozidla poškodil levou zadní část automobilu VW Golf černé barvy, který stál při pravém okraji komunikace v parkovacím pruhu. Z místa dopravní nehody poté odjel, aniž by splnil povinnosti uložené zákonem.
     Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.
 
 
Teplice, 22. 5. 2013, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 207
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem