Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Na rodinné oslavě se pobili

Na rodinné oslavě se pobili Na zahrádce přišla o batoh a další 

Na rodinné oslavě se pobili - zahájení trestního stíhání
Z trestného činu výtržnictví byl dne 27.6.2008 policejním komisařem obviněn 26letý muž. Svého trestního jednání se měl dopustit tím, že dne 26.5.2008 ve večerních hodinách ve Vrbně pod Pradědem na rodinné oslavně na ulici Zahradní po předchozím požití alkoholických nápojů a slovní rozepři, fyzicky napadl 18letého mladíka. Udeřil ho rukou do hlavy a nadával mu, že ho zabije i jeho družku s dětmi. Při svém jednání rozbil tři okna. 58letá sousedka ho upozornila, aby se choval slušně, tak jí vulgárně nadal. Způsobená škoda činí 500 Kč.
 
Vnikli na soukromý pozemek a odcizili plechovou bednu
Ve středu 2.7.2008 zahájil policejní komisař trestní stíhání 15letého mladíka pro provinění z porušování domovní svobody. Toho se měl dopustit tím, že 6.5.2008 v Bruntále na ulici V Táboře vnikl společně s nezletilým kamarádem na pozemek rodinného domu. Zde odcizili plechovou bednu červené barvy. Způsobená škoda činí 132 Kč.
 
  
Z dílny odborného výcviku odcizil pneumatiky na discích
V době od 1. do 2.7.2008 v Jamarticích dosud neznámý pachatel rozbil skleněné výplně okna výcvikové haly odborného výcviku a vnikl dovnitř. Zde odcizil čtyři nové pneumatiky KLEBER namontované na discích. Způsobená škoda činí 11 tisíc Kč. Šetří OOP Rýmařov.
 
 
Odcizili vysokonapěťové kabely
Vrbenští policisté kontrolovali dne 1.7.2008 ve večerních hodinách dva mladíky ve věku 16 a 17 let a při šetření zjistili, že mají u sebe ruční vozík naložený různými kabely. Ty rozřezali pilkou na železo na 34 kusů. Nepoužívané vysokonapěťové kabely odřezali a odcizili v době od 24.6. do 1.7.2008 v areálu bývalého Dřevokombinátu v objektu pilnice. Jsou podezřelí z provinění krádeže. Celková škoda činí 13 500 Kč.
 
  
Na zahrádce přišla o batoh
V Krnově v zahrádkářské kolonii Zlatá Opavice dne 2.7.2008 neznámý pachatel odcizil z lavičky u zahradní chatky batoh. V něm měla 62letá žena platební kartu, peněženku s finanční hotovostí 500 Kč, mobilní telefon, doklady, časopisy a své oblečení. Způsobená škoda činí 4 500 Kč.
 
 
Na křižovatce srazila cyklistu
V 08,35 hodin ve středu 2.7.2008 v Krnově na Dvořákově okruhu projížděla 75letá žena křižovatkou a nedala přednost v jízdě protijedoucímu 78letému cyklistovi. Došlo ke střetu a muž utrpěl poranění hlavy. Požití alkoholických nápojů bylo vyloučeno u obou účastníků dechovou zkouškou.
 
 
 
vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
                                                                                 

vytisknout  e-mailem