Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Na silnici I/38 bude omezen provoz

JIHLAVSKO: V Dlouhé Brtnici bude spuštěn provoz pro nákladní dopravu přes provizorní mostní konstrukci 

JIHLAVSKO – Ve čtvrtek 17. května bude z důvodu rekonstrukce mostu na silnici I/38 v obci Dlouhá Brtnice zprovozněna provizorní mostní konstrukce, která bude určena pro nákladní dopravu a dopravní obsluhu. Původní most bude zcela uzavřen.
 
Provizorní mostní konstrukce, která byla vystavěna vedle opravovaného mostu, bude určena pouze pro nákladní dopravu a dopravní obsluhu. Pro ostatní dopravní prostředky bude vyznačena objízdná trasa. Objížďka bude obousměrná. Ze Stonařova povede po silnici II/403 přes Otín, Pavlov, Nevcehle, Urbanov, Žatec až na křižovatku se silnicí I/23 před Telč. Dále pak objízdná trasa bude vyznačena po silnici I/23 a povede přes Olšany, Starou Říši, Markvartice. Za Markvarticemi se znovu napojí na silnici I/38. Provoz přes provizorní most bude řízen v obou směrech světelnými signály.
 
V pondělí 14. května se uskutečnil na mostní konstrukci dopravní pokus, zda je místo průjezdné pro autobus, nákladní automobil s přívěsem a nákladní automobil s návěsem. Veškeré dopravní prostředky, které byly pro dopravní pokus užity, projely po mostní konstrukci bez sebemenších problémů.
 
Opravený most na silnici I/38 by měl být znovu otevřen pro veškerou dopravu do 31. října 2012.
 
por. Mgr. Miroslav Pecka, komisař
17. května 2012
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem