Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na své věci nebyl muž opatrný, přišel o peníze

CHOMUTOV - Vloupání do obchodu, Vandal poškodil vázu, Z firmy zmizely poklice.... 

Na své věci nebyl opatrný
Na svou neopatrnost doplatil včera návštěvník kadaňské prodejny Albert. Muž se dočasně vzdálil od svého nákupního košíku a kdosi mu odcizil tašku s doklady. Kromě hotovosti našel pachatel i pět platebních karet i s PIN kódem a tak neváhal a z jedné hned vybral osm tisíc korun. Skutek začala vyšetřovat policie.
Vloupání do obchodu
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti pachatele, který se tento týden vloupal do prodejny oděvů v Husově ulici. Kromě různé kosmetiky a oděvů zmizela i elektronická kasa s finanční hotovostí. Majitel vyčíslil celkovou škodu na šedesát tisíc korun, případnému pachateli hrozí obvinění z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.
Vandal poškodil vázu
Obvinění z trestného činu poškozování cizí věci čeká na neznámého pachatele, který během úterní noci poškodil, před budovou knihovny v Chomutově, pískovcovou vázu. Vandal jí urazil z podstavce, povalil na zem a stihl ještě poškodit vstupní schodiště do budovy. Napravit vzniklou  škodu bude stát nejméně deset tisíc korun.
Z firmy zmizely poklice
Policisté v Kadani zahájili vyšetřování krádeže v průmyslové zóně Královský vrch. Zloděj překonal oplocení do jedné z firem, vnikl na pozemek a zde z volně odstavených kontejnerů odcizil 88 kusů okrasných poklic na vozidla. Zástupci firmy uvedli, že jim vznikla celková škoda ve výši 7500 korun.
Zloděje vyrušila majitelka
S nepořízenou utekl pachatel, který včera vnikl do rodinného domu v jirkovské Vančurově ulici. Po vypáčení vstupních dveří se dostal do předsíně, tam jej vyrušila majitelka a tak z místa ihned zmizel. Z domu se nic neztratilo, ale oprava poškozených dveří bude ženu stát hotovost ve výši nejméně šest tisíc korun. Jestliže bude pachatel dopaden, bude obviněn hned ze tří trestných činů - pokusu krádeže, porušování domovní svobody a poškozování cizí věci.
Z bytu musel odejít
Policisté vykázali ze společného bytu ve Vilémově 59letého muže. Jeho manželka se totiž dostavila na policejní oddělení a oznámila, že jí muž delší dobu fyzicky i slovně napadá a neustále jí vyhrožuje. Násilník se bude zodpovídat z trestného činu nebezpečné vyhrožování, za své jednání může skončit až na jeden rok za mřížemi.
Domů přišel bez telefonu  
Bez svého mobilního telefonu se vrátil včera domů mladík z okresního města. V Bezručově ulici k němu odpoledne přistoupil neznámý muž a dožadoval se údaje o čase. Když vyndal telefon a čas dělil, pachatel mu jej vytrhl z ruky a utekl na neznámé místo. Po pachateli této loupeže nyní pátrají policejní hlídky.
Bilance dopravních nehod
Ve středu policisté vyšetřovali čtyři nahlášené dopravní nehody. Jedna osoba musela po kolizi vyhledat lékařské ošetření, její zranění lékaři naštěstí stanovili jako lehké. Škody na majetku činí 195 tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem