Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na tržnici přišel o peněženku

LITOMĚŘICE – Lapka využil chvíle nepozornosti návštěvníka trhů v Ředhošti  

 

Na tržnici přišel o peněženku
Na svoji nepozornost doplatil v neděli host trhů v Radhošti. Otrlý lapka mu totiž v příhodné chvíli vytáhl z kapsy u bundy peněženku s doklady. Starší pán si ničeho podezřelého nevšiml a na krádež přišel až ve chvíli, když chtěl peněženku z kapsy vytáhnout. Tu však měl v rukou drzý zloděj.
 

Vandal poničil auto
V Roudnici nad Labem uprostřed víkendu řádil vandal. Zanechal po sobě viditelnou stopu na osobním automobilu zaparkovaném v Havlíčkově ulici. Po příchodu ke svému automobilu nevěřil mladý muž vlastním očím. Pobuda mu totiž na vozidlo ze předu i ze strany vyryl různé obrazce. Tím poškodil metalickou barvu takovým způsobem, že oprava auta bude stát 25 000 Kč. Pachatel čelí podezření z přečinu poškození cizí věci. Jaký důvod ho vedl k takovému jednání, policie v současné době vyšetřuje.
 

U potoka nalezl granáty
Pouhých několik dní uplynulo od nálezu min v lesním porostu u Štětí a v neděli byl oznámen ve stejném služebním obvodě podobný případ. Tentokrát nalezl mladík ve Velkém Hubenově u potoka čtyři nevybuchlé dělostřelecké granáty. Přivolaný pyrotechnik zkonstatoval, že se jedná o munici z období 2. světové války. Pro její nestabilnost se rozhodl pro zneškodnění granátů na místě nálezu. Při profesionálním zneškodnění granátů i při manipulaci s nimi nedošlo k žádnému zranění osob ani ke škodě na majetku.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 26. 9. 2011
 

vytisknout  e-mailem